Selecteer een pagina

Tong groot gevild 1 st.

22.50

Verse tong groot (gevild) is een van de lekkerste vissoorten uit onze eigen Noordzee. Wekelijks trekken honderden Hollandse vissers de Noordzee op, om de verse tong te vangen. Onze tong groot wordt eveneens gevangen in de Noordzee, volgens MSC-principes, en is daarnaast het gehele jaar beschikbaar. Het visvlees van de tong groot, kent van zichzelf een zachte structuur met daarbij een milde, zoetige smaak.

Categorie├źn: , Tag:

Beschrijving

Verse tong groot (gevild) is een van de lekkerste vissoorten uit onze eigen Noordzee. Wekelijks trekken honderden Hollandse vissers de Noordzee op, om de verse tong te vangen. Onze tong groot wordt eveneens gevangen in de Noordzee, volgens MSC-principes, en is daarnaast het gehele jaar beschikbaar.

Het visvlees van de tong groot, kent van zichzelf een zachte structuur met daarbij een milde, zoetige smaak. De zoetige smaak van de tong groot is vergelijkbaar met die van de Hollandse garnaal, een echte Hollandse delicatesse! Daarnaast, is tong groot een veelzijdig stuk vis, dat kan worden bereid op verschillende manieren. Onder andere op de BBQ, grill, evenals, in de oven en pan.

In de winkel helpen wij u graag aan een lekker recept!

Extra informatie

Gewicht

350-450 gram