Selecteer een pagina

Sliptong gevild 1 st.

3.75

Verse sliptong (gevild) is een van de lekkerste vissoorten uit onze eigen Noordzee. Wekelijks trekken honderden Hollandse vissers de Noordzee op, om de verse sliptong te vangen. Onze sliptong wordt eveneens gevangen in de Noordzee, volgens MSC-principes, en is daarnaast het gehele jaar beschikbaar. Het visvlees van de sliptong, kent van zichzelf een zachte structuur met daarbij een milde, zoetige smaak.

Categorie├źn: , Tag:

Beschrijving

Verse sliptong (gevild) is een van de lekkerste vissoorten uit onze eigen Noordzee. Wekelijks trekken honderden Hollandse vissers de Noordzee op, om de verse sliptong te vangen. Onze sliptong wordt eveneens gevangen in de Noordzee, volgens MSC-principes, en is daarnaast het gehele jaar beschikbaar.

Het visvlees van de sliptong, kent van zichzelf een zachte structuur met daarbij een milde, zoetige smaak. De zoetige smaak van de sliptong is vergelijkbaar met die van de Hollandse garnaal, een echte Hollandse delicatesse! Daarnaast, is sliptong een veelzijdig stuk vis, dat kan worden bereid op verschillende manieren. Onder andere op de BBQ, grill, evenals, in de oven en pan.

In de winkel helpen wij u graag aan een lekker recept!

Extra informatie

Gewicht

130 gram

Andere suggesties…