Selecteer een pagina

Scholfilet

3.7524.95

Verse scholfilet is een van de lekkerste vissoorten uit onze eigen Noordzee. Wekelijks trekken honderden Hollandse vissers de Noordzee op, om de schol te vangen. Onze schol (filet) wordt eveneens gevangen in de Noordzee, volgens MSC-principes, en is daarnaast het gehele jaar beschikbaar. Het visvlees van de scholfilet, kent van zichzelf een zachte structuur met daarbij een milde, zoetige smaak.

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , Tag:

Beschrijving

Verse scholfilet is een van de lekkerste vissoorten uit onze eigen Noordzee. Wekelijks trekken honderden Hollandse vissers de Noordzee op, om de schol te vangen. Onze schol (filet) is eveneens gevangen in de Noordzee, volgens MSC-principes, en is daarnaast het gehele jaar beschikbaar.

Het visvlees van de scholfilet kent van zichzelf een zachte structuur met daarbij een milde, zoetige smaak. De zoetige smaak van de scholfilet is vergelijkbaar met die van de Hollandse garnaal, een echte Hollandse delicatesse! Daarnaast, is scholfilet een veelzijdig stuk vis, dat kan worden bereid op verschillende manieren. Onder andere op de grill, evenals, in de oven en pan.

In de winkel helpen wij u graag aan een lekker recept!

Extra informatie

Gewicht

150 gram, 200 gram, 500 gram, 1 kg